Департамент освіти

Наш департамент аналізує сучасні виклики та проводить тематичні семінари для лідерів і членів церкви. Ми піклуємось про збалансоване вчення в церкві та ріст її членів в Божому Слові.
Разом з нами ви зможете досліджувати, координувати організаційні питання та навчати.

Департамент медіа

Зараз багато людей, а особливо молодь, дуже багато часу проводить в інтернеті біля своїх комп'ютерів або смартфонів, тому департамент медіаслужіння старається використовувати переваги сучасних технологій для розповсюдження Євангелія. Наша ціль - досягти цих людей, дати їм можливість почути Слово Боже і прийняти Христа, як свого Господа і Спасителя.
Якщо ти вмієш знімати і монтувати відео, фотографувати, якщо знаєш як працювати з сайтами або хочеш цьому навчитися, то записуйся у департамент медіа служіння. Будемо разом трудитися для слави нашого Господа!

Департамент гостинності

Пригощення - це один з найдієвіших методів завести друзів, підтримати бесіду та вислухати співрозмовника.
Приєднуйся до команди «Гостиннісь» та послужи Богу пригощаючи друзів кавою.

Департамент декору

Візуал та зорове сприйняття - важливі аспекти церковної діяльності, адже наша команда сприяє тому, щоб людям було комфортно та затишно знаходитись в приміщенні. Для цього ми продумуємо дизайн певних подій та організовуємо їх побут!
Якщо ви творча особистість, або ж майстер на всі руки, маєте ідеї та натхнення допомагати нам у сфері декорування та дизайну, ми з радістю чекаємо вас у команді!

Департамент молитовного служіння

Основною метоюю молитовного служіння є духовний ріст помісної церкви. Воно об'єднує тих людей, які мають внутрішній поклик посвятити молитві більше часу, ніж зазвичай. Перш за все, це молитви за основні церковні потреби. Також це служіння включає і молитви за потреби людей, за різні ситуації, які виникають, за жителів міста, країни і т.і.
Ми віримо в силу молитви церкви.
Якщо ви хочете служити церкві і людям молитвою - приєднуйтесь до нас!

Департамент знайомства/зв'язку

Згідно з пірамідою Маслоу, однією з основних потреб людини є любов, дружба та прийняття. А церковне життя це якраз місце спільності, дружелюбності та підтримки.
Наше служіння полягає в тому, щоб помічати нових людей, заводити з ними спілкування та допомогти бути на зав'язку з церквою. Якщо ти комунікабельний, щирий та дружній, то запрошуємо тебе в команду знайомства.